Le soixantenaire d'Emile Vandervelde : compte-rendu de la fête intime organisée à la Maison du Peuple de Bruxelles le 25 janvier 1926. (Bruxelles : L'Églantine, 1926)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Met aanhangsel: brieven van Karl en Louise Kautsky aan Emiel Vandervelde
Frans
Monografie
Keywords: Vandervelde, Emile