Hendrik de Man : een biografie - Claeys-Van Haegendoren, Mieke (Utrecht Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1972)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie