Over de ontwikkeling van de economie van de USSR in de jaren 1959-1965 : stellingen van de redevoering van kameraad N.S. Chroestsjow op het 21e Congres van de CPSU. - Chroesjtsjov, Nikita ([S.l.] : [s.n.], 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van de Sovjet-Unie.; economie; Sovjet-Unie.