De medezeggenschap der arbeiders in de particuliere onderneming. - van den Bergh, G. (Amsterdam : Ontwikkeling, 1924)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek