Blaffende bonden bijten niet : tien jaar vakbondsakties en eisblokjes in de Belgische pers en vooral in de fabrieken - Jansegers, Leo; Van Bogaert, Mark (Antwerpen : Altinform, 1983)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: syndicalisme