De verhouding Nederland - Vlaanderen in verband met de gemeenschappelijke taal en cultuur - Craeybeckx, Lode; Walschap, Gerard (Antwerpen : Standaard, 1976)
Bibliotheek Camille Huysmans
Tekst van een lezing, gehouden door L. Craeybeckx, voor het Algemeen Nederlands Verbond in Amsterdam op 17.01.1975
Nederlands
Monografie