De Fransche burgeroorlog van het jaar 1871 : een historische studie. - Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Haarlem : De Graaff)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek