Van veld, fabriek en werkplaats of nijverheid in verband tot landbouw en hersenarbeid vereenigd met handenarbeid - Kropotkin, Peter (Amsterdam : J. Sterringa)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie