Liederen en ballades uit Mistero Buffo, Pusch, Ballade voor grote en kleine poppen, Al lijkt het een fabel, Harlekijn noch knecht noch meester 1973-1976 [Bladmuziek]. - Kollektief Internationale Nieuwe Scène (Deurne : Kollektief INS, 1976)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Den eerst op de wereld
'k Gaf kontent
Do Kindeken Do
's Morgens vroeg
Op de bevruchte velden
Wie gaat er mee aan't werk
Ik werk in de groeven
De weverij
Sinte Katelijne
Waar bleef ge gisteravond mijn kind
Margrietje
De mei
O Brusselesse
De stalen boor
Hier zijn we weer tezamen
Laat ons dansen
Over de oorlog zing ik een lied
Beverlo
Jonge meisjes
De dag van 't laatste oordeel
Op 't werk ben je gestorven
Wacht liever niet op Sint Joris
Lied der bannelingen
El pan
Unidad popular
Que dira el santo Padre
Cancion del Pader Popular
Hemos dicho basta
Volkeren die verbeten
De grote wedloop
Bedaar, Bedaar
Honderd regens
Addio, Addio amore
De ijskast
't Is na den achten
Al zijn we zwakke vrouwen
Lieven baas
't Zijn maar acht uren
Patroon begin weer niet te kijven
De revolutie overwint
O fataliteit
Mijn liefste vrouw
De syndikaten
De multinationals
Gravinne
De glorievolle eik
Slaap maar België
Krantenlied
Alles wat wij u hier vertellen
Kom vertrapte scharen
Grandola
Lang zijn de dagen
Laat ons lachen
Zij die de hoofden buigen
De Chileense Indio
Pinochet
Blijf niet gelaten op de wonderen wachten
Daar wierd ne mens geboren
Mijn cel
Zonder boeien, zonder banden
Vrouwe Fortuna
Trek weg speelman
Heel ver wil ik gaan varen
Ach lieveke gij liefke
De wasvrouwen
Ik zag ne koning
Slotlied
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren