Evolutie, revolutie en het anarchistisch ideaal - Reclus, Elisée; Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Amsterdam : Sligting en Rob, 1905)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Met een korte levensschets
Nederlands
Monografie
Keywords: Domela Nieuwenhuis, Ferdinand