Socialistische jeugdorganisatie in Nederland. - Drukker, Ber (Amsterdam : Arbeiderspers, 1947)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek "Leren Vereert"
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
Paasheuvel
Weer aan het werk
Rode Valk!
De trek begint!
Daar over die jonge hoofden
De trekvogelmars
Nederlands
Monografie
Keywords: socialisme; jeugd; liederen; Nederland