Verslag over de ontwikkeling van de sociale toestand in de Gemeenschap in ... - Europese Economische Gemeenschap (EEG) ([S.l.] : EEG.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Aanwezig : 1958, 1959 , 1971 , 1973 , 1974 , 1976
1959 : Behorende bij het derde algemeen verslag over de werkzaamheden van de Gemeenschap in toepassing van artikel 122 van het verdrag.
Nederlands
Monografie