14 revolutionaire strijdliederen voor het volk [Bladmuziek]. (Gent : Werknemersharmonie "Lenin")
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
De Roode Soldaten
Antifascistenmarsch
Rood-frontlied
Links-marsch
Het lied van Marianne
Strijdzang bij de werkstaking
De Roode Garde
Hymne
Zes urenmarsch
De Jonge Garde
Jeugd-marsch
Boudjonnie-marsch
De Warschawjanka
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen