De aansluiting der vakbonden bij de Werkliedenpartij : redevoeringen uitgesproken in het 'Manège' te Verviers - de Brouckère, Louis; Huysmans, Camille (Brussel : Brismée, 1907)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure