Het oude socialistische lied [Bladmuziek] - De Weerdt, Denise; Seeuws, Willy (Brussel : Fonds Leo Magits Het Licht, 1980)
Deze brochure bevat volgende liederen
Het kanalje
Spinners, verenigt u
Het continuesmeisje
Zij die niet slapen
't Moleken van Tsaaie
Veracht niemand
'k Ben te oud
De kinderen der fabriek
La Marseillaise
Bloedige sneeuwvlokken
De wees van de communard
Hymne au drapeau rouge
Strijdzang bij de werkstaking
Waarom ben ik een rooie socialist
Ten strijd
De verdelers
Marsch der arbeiders
Het stemrecht voor elkeen
Achturenmarsch
Op proletaren
Mariannelied
Strijdlied
Socialistenmarsch
Ons meilied
't Is mei
Weg met de oorlog
De wapens neer
Volk'ren ontwaakt
Aan de strijders
Vergeet hen niet
Aan Emiel Moyson
Sociaal credo
Banierzang
De internationale
Herdruk 1ste nummer 14e jaargang uit de germinalreeks verzorgd door het Fonds Leo Magits met medewerking van de uitgeverij SM Het Licht
Nederlands
Partituur
Keywords: socialisme; liederen; partituren