Herinneringen aan de socialistische strijd in Limburg - Pletsers, Lambert (Evere : Drukkerij G. Lermusiaux)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Limburg