Liederenbundel voor de SVV afdelingen van West-Vlaanderen [Bladmuziek]. - Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) (Meenen : SVV)
Deze bundel bevat volgende liederen
De internationale
Socialistenmarsch
Broeders verheft u ter vrijheid
Het lied van Marianne
Kameraden
Vrouwen, rijst op!
De opmarsch der vrouwen
Aan de vrouwen
Morgenrood
Aan de strijders
Volkren, ontwaakt
Strijdlied
O licht van de morgen!
Op naar het licht
De gedachten zijn vrij
Eenheid
Solidariteitsmarsch
De jonge garde
Kameraad
Weg de oorlog
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren