De ethische grondslagen van het socialisme - Flam, Leopold (Antwerpen : De Sikkel)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit "Tijdschrift van de Vrije Universiteit van Brussel", jg.1, 2/3
Nederlands
Monografie
Keywords: ethiek; socialistische ideologie