107 zangen voor het volk [Bladmuziek]. (Gent : Het Licht)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Het kanailje
Werkmanslied
Wat zoudt gij zonder het werkvolk zin?
Veracht niemand
De Carmagnole
De Vlaamsche Marseillaise
Vrijheidslied
Wij zijn het Volk
Liberalen, denkt gij daar wel aan?
Ten Strijd
Stemrechtmarsch
Verbroedering
Bloedige Sneeuwvlokken
Het Lied van het Hemd
Broederliefde
Hoezee de Eerste Mei
Het Continues-meisje
Acht-uren-marsch
Het blad "Vooruit"
De Klokluider
Ons Meilied
De Vrouw is niets
Spinners, vereenigt U
De Internationale
België is slechter als Turkije
Mijn Buurman
Weg de Oorlog
Allen dood
Wij zijn zoo gemeen
't Moleken van Tsaaie
De Blauwe Kiel
Is er een God?
Aan den Werkman
Strijdzang bij de Werkstaking
Hymne au Drapeau Rouge
Verdeelders
De Wapens neer
Aan Emiel Moyson
De Hulpkreet
Wat de vrijzinnige werkman vraagt
Aan de Vrijheid
De Roode Vaan
De Zieke Lize
Hulde aan den Arbeid
Klaas-avond
Lieve Mei
Proletariërsliefde
Het Lied van Marianne
Het Fabrieksmeisje
De Roode Vlag
De Oproerige Soldaat
Het Vrij Gedacht
Waarom ik ben een Roode Socialist
De Martelaressen der Continues
'k Ben t'Oud
Aan de Strijders
Ha! Dat ik Minister was
Gerechtheid
Mijnwerkerslied
Het Lied van den Werkman
Moed, o Volk
Banierzang
Stemt voor de Socialisten
Aan den Volksvriend Ed. Anseele
De Bloemenverkoopster
De Kinderen der Fabriek
Vergeet hen niet!
L'Internationale
Socialisten-Marsch
De Wees van den Communaré
Recht voor Allen!
Onze Fabrieksmeisjes
Vereering der drie Achten
't Is Mei
Kreet
Ter herinnering aan Edmond Van Beveren
Vrijheidslied
Kent gij dat land?
De Oude Propagandist
Het Stemrecht voor Elkeen
De Arme Dichter
De Vijanden van 't bald Vooruit
Weverslied
Wij zijn het Volk
Moederangst!
De Zondebok
Georgetje
Helpt uwe Broeders
Ons Hart verkrijgt gij nooit
Katholiek en Liberaal
Wie en wat wij zijn
Hulde aan den Arbeid
De Zorg voor Weverskinderen en Bloemen
Bezitters, denkt daaraan
De Smid van de Vrede
Het Volk is niet rijp
Socialistische Zang
De Leerling van Christus
La Carmagnole
La Marseillaise
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: socialisme; liederen