Liederen uit de revue "Nie slecht!" [Bladmuziek] : in één proloog en twee bedrijven. - Bulté, C.; Acar, M. (Gent : SM Vooruit)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Sport
De Brabançonne
De Valsche Demokraat
Weg met het Burgerblok
Hulde aan Matteoti!
Hulde aan den Bond Moyson
Het blad Vooruit
6 maanden dienst
Werkers, Vooruit!
Wint Leden voor uwe Vakbonden
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; podiumkunsten