Plan- en strijdliederen [Bladmuziek]. (Brussel : Nationaal Aktiebureau voor het Plan van den Arbeid)
Bevat volgende liederen
Op voor het Plan van den Arbeid!
Vooruit voor 't Plan
Saam zijn wij sterk!
Het Plan aan de macht!
Nederlands
Partituur
Keywords: Plan van de Arbeid; liederen; strijdliederen; partituren; propaganda