Socialistische liederen-bundel [Bladmuziek] : uitgegeven ter gelegenheid van het feest ter viering der inschrijving van het 1000e lid in den soc. propagandaclub van Meenen op 3 maart 1931. (Meenen : Soc. propagandaclub, 1931)
Deze bundel bevat volgende liederen
Ben ik U lief?
Het Lied dat mijne Moeder zing
La Drapeau Rouge
'k Ben te oud
Zegt, jongeren, denkt gij daar wel aan?
Ten strijd
Verdeelers
Weg de oorlog
De wees van den Communard
De Arme dichter
Al op Dek
De Roode Vaan
Veracht niemand
Spinners vereenigt u!
Het Kanailje
Het Lied van Marianna
Bloedige Sneeuwvlokken
Socialisten-Marsch
Zij die niet slapen
't Moleken van Tsaaie
Vergeet hen niet
Het blad "Vooruit"
Banierzang
De Jonge Garde
Vrouwen stemt rood
't Is Mei
De Internationale
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen