Reglement der maatschappij Vooruit onder kenspreuk : Bemin uw naasten : ingericht onder de Wevers van Gent, te Gent den 1 november 1865. ([Gent] : [s.n.], 1867)
Bibliotheek Anseele
Nederlands
Monografie