Overzicht van het lopend onderzoek over de Nieuwste Geschiedenis in België = Aperçu des recherches courantes en Histoire Contemporaine en Belgique. (Gent : BVNG AHBC.)
Archief Rudi Van Doorslaer
AANWEZIG : 1973-1974 ; 1975-1977 ; 1992 ; 1997 ; 2002
Nederlands
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: geschiedenis; registers