Verzameling der volledige kluchtige en politieke liederen van Karel Waeri den Gentschen 'Beranger' [Bladmuziek]. - Waeri, P. (Gent : Wwe Karel Waeri, 1899)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Biecht
Viool en Fluit
De Vogelpik
De grendel en de klink
De broek van Adam
De Biën
De Stier
Zijn dagelijksch gebruik
De Notenkraker
De Krekel en de Puid
't Fluitje
't Pluimken
De Scheten
't Kegelspel
Pst, pst
Het vertrek der jagers te paard van Gent naar Doornijk
De nieuwe spuitmachien
't Sleutelgat
De schepping
De Stront
De Clarinetzak
De Teerlingen
Adam en Eva
De Regen
' t Lanteerntje
Klachte van Peere en Meere
Sequah
De lepels
't Kiesexamen
De Drankwet
Het plan Zolikoffer
Den blauwe kiel
Tonne de knecht
Mijn zoete Lize
Een enkele cent
De Worst
De expositie van Antwerpen
De Caoutchouc
Rusland
Een vergissing
Geene scholen meer
De tien geboden der vrouw
De vier senateurs
De Heilige Drievuldigheid
O vader kom 't huis
De Bataille van Lourdes
Wanne Slimbroek
Voor weduwen en weezen
Strom
De laster
De beleefdheid
Christus in het Vatikaan
Een bezoek van Jesus te Roomen
St-Nikolaas
Hoe rijmt men dat te saam
Mijn schoonmoeders testament
De Gentsche verhuizing
Onze fabrieksmeisjes
De zeven hoofdzonden
't Is er naar
De groote Tandentrekster
De Chaskens te Lemberghe
Weverslied
Fliepe met zijn kalle (ekster)
De Pater klokkenluider
De Foore van Jan Casier
Geen enkele Pastoor in den Hemel
Boulanger
De Gentsche Koetsier
Artiekl 47 (miserère)
De Pasificatie
De Vaagmachien
Vrouwennamen
De Balotage van Brussel, 1886
De Prondelmarkt
Dat weet de goede God
De Wandelstok
Niemand heeft verstand in zijn land
Alle spelen
De beschaving der Wilden
Het Wijf
De klachten van Storm
Rampen en Goden
't Is al wat ik vertellen kan
De Schildersrekening
Scherreweg
De eerste Vrouw
't Zieklien
Ik ben een mensch
De poorten van den Hemel
St-Laber
De ontvoogding der Vrouw
Pieperkenduik
De Mosselkaai
De Vischmarkt
Van alles wat
Melanie
De 8 juni
De zwarte Controleurs
Mirakels
't Zal hij goed zijn
't Nieuw ministerie
De Wereld binnen 1000 jaar
De Panama
De Fransche Cafés
Het Vrijen
De Influenza
Het Panamaschandaal
De Chic
Ge moet daarveure deugniet zijn
De Besten
Het Vinkje met zijn wijf
De Oorlog
Was ik slechts een vogel
Huwelijkstwist
Ware ik een bloem
Klachten van Paster en Koster
Den Eiffeltoren
Karnavallied der Lamberts
Hoe laat het is
Den Telefoon
De dood van Pius IX
De vergrooting der hel
Drinklied
Crème Glace
De Chaskens
De Duiven
Dat gaat er uit
De kas is leeg
De Velocipede
De dood van Descamps
Taisez vous Auguste
Boerke Mostaard
Drinklied van Godfried
De Nieuwe Paus Leo XIII
Rosalia (boertigheid)
Lieve Mei
De dood van Lambrecht
Boer Bulte
De martelaressen der Continues
Helpt uw broeders
Het dubbel bier
De Broerkens van Ronse
Stientje en Trientje
Naar Congo
Vaughun
Ze zwijgen dat ze zweeten
't Sermoen
La garde civique
Het grand succes van Gent
Cies wevers naar Brussel
Terug van Brussel
't Komediespel
Het Fransch
'k Ben voor 't ongeluk geboren
Philippe Lemeur (de bekende gentsche goochelaar)
Mietje en Cieske (Boerenvrijage)
De Lintworm
't Zal wel komen
Als de vos de passie preekt boeren wacht uwe ganzen
Een ronde Vlaamsche jongen
Beroemde proces te Antwerpen
Klachten van Mie Kwak
Huwelijkstwist
Het geld
St. Nikolaas
De Begeerlijkheid
't Sjeetje van 't gordijn
Wat is het vrouwvolk te beklagen
De algemeene werkstaking
De Wereld
De drank en de kafépot
De grotte van Lourdes
Zilveren bruiloftsdicht
Waschtersmestdag
Speculatie
Het Glas
De Katholieke Manifestatie te Brussel (7e september)
Betooging te Brussel
Twee Lotelingsliederen
De Neuze
De Pacificatie
Bisschop Bracke
Naar Argentina
De groote Maneuvers
Tot Wederziens
De Katholieke Schoolpenning
Mijn buurman
Aan mijn lied
Beernaert Pourbaix
De Vier getouwen
De drie paters
Voor 't algemeen stemrecht
Na lijden komt verblijden
De kl...
Vaders naamdag
Een grafschrift
Kiezing van 11e Juni 1878
Wijvenplagers
De groote slag
Misererie
De klopping der dompers
Scherreweg
De Schoolwet
Sequah
Puntdicht
De vereering der drie achten
Mizererie jacobs
Nieuwjaarlied
Het meervoudig stemrecht
Anseele's feest
St.-Lievenshouthem
Uitslag der kiezing 1878
De Gentsche Stoet
Een ronde Vlaamsche jongen
De schoolwet n° 2
Het onafhankeljke Belgiê
Strijders op
De dronkaard en zijne vrouw
Gemeente kieizng 1878
De rest is in 't Fransch
De algemeene werkstaking
Er moet van alles zijn
De wereld vergaat
't Woeste ministerie
De Gentsche tramway
De kattesteert
Die 't klein niet begeert
De drij senateurs
D'occasie makt den dief
Den 1e Mei
't Nieuw Woeste ministerie 1884
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Waeri, Karel; liederen