L' URSS contemporaine. - Elleinstein, Jean (Paris : Editions Sociales, 1975)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van de Sovjet-Unie.; stalinisme; Koude Oorlog; destalinisatie; Sovjet-Unie.