Liederenbundel voor de vrouwengroepen van de Partij Van De Arbeid [Bladmuziek]. - Vrouwenbond van de PVDA (Amsterdam : Vrouwenbond van de PVDA)
Deze bundel bevat volgende liederen
Kameraden
Vrouwen, rijst op
De opmars der vrouwen
Aan de vrouwen
Een Hollands lentelied
Wijd open uw deuren ons Zonnehuis
Wilhelmus
De Internationale
Strijdlied van de Partij van de Arbeid
Socialistenmars
Eens
Morgenrood
Aan de strijders
Volkren, ontwaakt
Strijdlied
O licht van de morgen
Wanneer wij marcheren
De gedachten zijn vrij
Op tot de zon, tot de vrijheid
Wij bukken niet
Volkshymne
Eenheid
Hymne aan Europa
Fakkellied
Vlaggelied
Het hoofd omhoog
Voor allen
Van daden, groeiend uit gedachten
Lied van Europa
Nieuw-Koerslied
Het zonlicht tegemoet
Van deze dag het laatste uur
Komt dan, Kameraden
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren