Waarde en krisis : een Japanse bijdrage aan de marxistische politieke ekonomie. - Itoh, Makoto (Groningen : Konstapel, 1983)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: marxisme; marxistische economie