Even naslaan : feiten over de Duitse Demokratische Republiek. (Leipzig : Vereniging voor Culturele Verbindingen met het Buitenland, 1960)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Oost-Duitsland.