Vaderlandsche liederen [Bladmuziek]. - De Clercq, René ([S.l.] : [s.n.])
Deze brochure bevat volgende liederen
Aan Vlaenderen
Zooveel heb ik gezongen
Leus
Krachtlied
Kerstverlangen
Aan die van Havere
Ik kan u niet vergeten
Daar is maar één Vlaanderen
De klimmenden
Naar Broedren!
Lied van Groot-Nederland
De voogden
Aan koning Albert
Heerschzuchtigen
Havere en Vlaanderen
De Vlaamsche smeder
Borms
Vlaanderen roept
Aan die van Antwerpen
Gent
Lentegroet
Boden
Wensch
Scheiding
Ons Brussel
De schaduwen
De belofte
De heeren die geen heeren zijn
Mijn vijand is mij lief
De harde getuigenis
Blijlied
Daar moet ik zijn
Moeder Vlaanderen
Grijpland
Vlaanderens hoofdstad
De zang van Groot-Vlaanderen
O, moest het ooit gebeuren...
Waarheidsliefde
Naderende vrede
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Vlaamse Beweging; liederen