Collectieve arbeidsovereenkomsten gesloten in de Nationale Arbeidsraad [Groepsbeschrijving]. - Algemene Centrale (AC) (Brussel : AC)
CAO's betreffende: dubbel vakantiegeld, bezoldiging mindervaliden, rechten v.werknemers bij faillissement of overname, wijzigingen arbeidsovereenkomst, collectief ontslag, gew. min. inkomen voor minderjarigen, vervoerskosten, deeltijdse arbeid, bejaarde werknemers, arbeidsongeschiktheid, vertraging in betaling, uitzendarbeid, ondernemingsraden, werving en selectie van werknemers, soc; gevolgen van invoering nieuwe technologieën, indexaanpassing, borgtocht, nieuwe arbeidsregeling, minim. maandinkomen, ontslagvergoeding, aanvull. vergoeding bij ontslag van oudere werknemers, verlof om dwingende redenen, ploegenarbeid en nachtarbeid, fonds voor bestaanszekerheid van uitzendkrachten, tijdelijke arbeid, gewaarborgd loon voor uitzendkrachten bij arbeidsongeschiktheid, deeltijdse arbeid bij uitzendkrachten, maaltijdcheques voor uitzendkrachten, eindejaarspremie voor uitzendkrachten, arbeidsovereenkomst voor uitzendarbeid, ploegenarbeid en nachtprestaties, het statuut van de syndicale afvaardigingen.
Bevat 71 documenten
Nederlands
Monografie
Keywords: Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO)