Liederen [Bladmuziek]. - De Clercq, René; Opsomer, J. (Gent : Huyshauweri)
Deze brochure bevat volgende liederen
De bloem der heide
Ik hoor een kleed van zijde
Hoe heet zij?
Waar dwaalt gij?
Roes
Bij zonnedood
Lentezang
De wachtende
Geen lachje
O lieve
Moederke alleen
Sarlotteken
Den avond zijgt als zegen
Bierken's plaats
Klein moederke
Van Pier den mandenmaker
Op den weefstoel
Ring-king
Ik ben van den buiten
De zeeldraaier
Hemelsche liefde
S/91/177
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen