Politiek verslag van het Centraal Comité van de CPSU aan het 27e partijcongres door Michail Gorbatsjov, algemeen secretaris van het Centraal Comité van de CPSU : februari 25, 1986. - Gorbatsjov, Michail
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie