Frans Van Cauwelaert : een levensbeeld gevestigd op persoonlijke getuigenissen en eigen werk : voorafgegaan door In memoriam mijn vriend, Frans van Cauwelaert - Roemans, Rob; van Assche, Hilda; Huysmans, Camille (Hasselt : Heideland, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Van Cauwelaert, Frans