De Russische en de Duitsche revolutie : verslag eener rede, gehouden voor de afdeling Amsterdam van de Communistische Partij in Nederland - Wijnkoop, D.J. (Amsterdam : Spartacus)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie