Linkse liedjes [Bladmuziek] : deel 1. (Oostende : Kultuuropbouw)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
L'Internationale
The International
La Internacional
Die Internationale
Socialistenmars
Solidariteit
Eenheidsfrontlied
Links, twee drie
Het kanailje
Zij die niet slapen
De rode vlag
De vijanden van 't blad 'Vooruit'
De wapens neer!
De moorsoldaten (versie van Rum)
ABVV-mars
Oproep
Vrouwen...
Abortus (LOV)
De vrouw is niets
Rebelse meid
Het lied van Marianne
Jeugd
Kameraadsschapslied
Rode Valkenmars
Wij in blauwe kiel
De jonge garde
Vooruit hij volkeren
Lied der bannelingen
Op 't Kazerneplein
De mannen van de macht
Oh dierbaar Belgïe
Enkele refreintejs
De onkreukbaren
Bots - de lange weg
De zeven dagen
Censuur
Le drapeau rouge
Viva la quince brigade
We want nationalisation
Red flag
Red Flag once a year
Venceremos
Wij zullen overwinnen
Cancion del poder popular
Unidad popular
Bandiera rossa
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen