Kremlin PCF : conversations secrètes. (Paris : Olivier Orban, 1984)
Bibliotheek François Vercammen
De uitgever geeft in dit boek de authentieke weergave van de gevoerde gesprekken
Frans
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van de Sovjet-Unie.; Waldeck Rochet; Brejnev, Leonid; Praagse lente; Koude Oorlog