Met zang en klank [Bladmuziek] : 12 liederen voor een strijdende arbeidersjeugd. (Gent : AJ)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Roode-Valkenmarsch
Op, Roode Valken, op!
De Jonge Garde
Jeugdmarsch
Uit der Dagen grauwe Zorgen...
Als wij marcheren
Wij zijn jong
Beurt onze Vlaggen
Als wij schrijden
Kom, zing mij een lied
Kameraad
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen