10 jaar LACH, Limburgs Actie Centrum Homofilie. 30 jaar homo- en lesbiennebeweging in Limburg. (Hasselt : LACH, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Bijlage van LACHblad (1999)51 ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: Limburgs Actie Centrum Homofilie (LACH).; homobewegingen