Een regenboog aan uitdagingen : aandachtspunten voor psychotherapie en hulpverlening aan lesbische vrouwen. - Bergen, Karina (Brussel : Gelijke Kansen in Vlaanderen, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Onderzoek uitgevoerd in opdracht van de Vlaamse minister bevoegd voor het Gelijkekansenbeleid ; FSD
Nederlands
Monografie
Keywords: hulpverlening; lesbische vrouwen