IUSY sings [Bladmuziek] : socialist songs = chants socialistes = Kampsänger = Kampflieder. - International Union of Socialist Youth (IUSY) (Hannover : Schaffende Jugend.)
Deze brochure bevat volgende liederen
L'Internationale
Internationale
Die Internationale
The Internationale
Internasjonalen
De pe, o vitimas da fome!
Internationalen
Kansainvälinen työväenmarssi
Föl föl ti rabja i a földnek
La Internacional
Brüder, zur Sonne, zur Freiheit
Framat mot Ijus
Marchons au pas camarades
Brode til sol og til frihet
Comrades the bugles are sounding
Broeders, verheft u ter vrijheid
Wir sind das Bauvolk
Then hear the thunder
Vi bygger landet
Les batisseurs
Snart dages det
Dänischer Sozialistenmarsch
The red Flag
Det rode flagg
Den röda fannan
Till seger
Zum Sieg
Het zeegat uit
Auf Sozialisten, schliesst die Reihen
Opp sosialister
Upp socialister
Fel szocialistak
Socialistenmars
Junge garde
The youthful guardsmen
La Jeune Garde
De Jonge Garde
Vi er din unge garde
Det unga gardet
Nuori kaarti
Die Moorsoldaten
The peat bog Soldiers
La Marseillaise
Marseillaise
Marseljäsen
Gryr i Norden
Arbeiter Marseillaise
Warschawjanka (Engels)
Warschawjanka (Duits)
Warjavjanka
Varsjavjanka
Wir sind jung
Vi äro unga
Wij zijn jong
A nous le monde
Vi er unge
Singt das Glück der Jugendtage
La Marche des Faucons Rouges
När vi täga fram
De Trekvogelmars
Syng om Barndomstidens lykke
Hebt unsre Fahnen in den Wind
Beurt onze vlaggen
Wann wir schreiten
Als wij schrijden
Youth Song
Röda ungdom, fram!
Ein schöner Tag zu Ende geht
Auld Lang Syne
Den dag som svant
Kommt, reicht eure Hände
Himno de las Juventudas Socialistas
Vi er Kamens unge Haere
Hymns of Labour
Republiek der Rode Valken
Nieuwe koers
Morgenrood
Laulu lipullamme
Abendlied
Solidarity Forever
Quanti popolo!
Frihetens Forpost
Und jetzt gang i ans Peterbrünnele
Gänglät
Par les prés inodés
Wir schreiten in den jungen Tag
Archief Sylvain Libert
Engels
Partituur
Keywords: liederen; partituren; socialistische jeugdbeweging