La grande cause : chroniques. - Larock, Victor (Gand : La Flamme, 1955)
Bibliotheek E. Anseele jr.
Dedicator: Larock, Victor, dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Frans
Monografie
Keywords: Larock, Victor; socialisme; pacifisme; Koude Oorlog; Europese integratie; socialistische arbeidersbeweging; België