Sociale geschiedenis van België : 1. Burgerlijk paternalisme en ongeorganiseerd proletariaat (1830-19886). 2. Socialisme en christelijke arbeidersbeweging (1830-1945). - De Volder, N. (Mechelen : Sint-Franciscus Uitgeverij)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging