SAV liederenbundel 1 [Bladmuziek]. (Brussel : SAV)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Fiere Pinksterblom
De Boeren wilden vrije zijn - Die Bauern wollten freie sein
Russische treurmarsch
Lied der Overlevenden - Le Chant des survivants
Broeders, verheft u ter vrijheid
Die arbeiter von Wien
Hymne van Riego
De meisjes zingen een liedje
Geen schooner land - Kein schöner Land
De Bloempjes gaan al slapen
Op den berg - Auf den Berg
Kameraden, wij marscheeren
Daar was a wuf die spon
Daar kwam 'nen boer van Zwitserland
Jagerslied
Kameraadschapslied
Archief Nic Bal
Nederlands
Duits
Frans
Partituur
Keywords: Socialistische Arbeidersjeugd Vlaanderen (SAV).; liederen; partituren