Oorlog zonder einde : de Amerikaanse militaire doctrine na 1945 - Coolsaet, Rik (Gent : Masereelfonds, 1980)
Bibliotheek François Vercammen
Archief Rudi Van Doorslaer
Nederlands
Monografie
Keywords: defensiebeleid; Verenigde Staten van Amerika