1e Vlaams Progressief Zangfeest [Bladmuziek] : programma. (Antwerpen : VPZ, 1981)
Deze brochure bevat volgende liederen
T' Zen mense...
Vier weverkens
Geen raketten in Europa
Oorlog aan de oorlog!
Mariannelied
Wij zijn de mannen van de nacht
Solidariteitslied
Lied der bannelingen
Unidad popular
Onze rangen groeien aan
Bandiera rossa
De Vlaamse leeuw
De Internationale
Archief Jan Olsen jr.
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Vlaamse Beweging; liederen