Peilingen doorheen het moderne Franse geestesleven - Declerck, Richard; Herreman, Raymond (Gent : Bij de Vissende Kat.)
Bibliotheek Camille Huysmans
1 exemplaar gedrukt voor de Heer Minister Kamiel Huysmans op Japon-papier van de Papeteries du Pont de Warche (exemplaar nr. 37 van 100)
Nederlands
Monografie