Dwarsverbindingen : naar een institutionalisering van duurzame homotweerelaties? Een verkenning in ethisch perspectief. - Scheirs, Alex Remi (Antwerpen : UFSIA KU Leuven, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie Toegepaste Ethiek, UFSIA
Losbladige publicatie
Nederlands
Thesis
Keywords: homorelaties