Strijdliederen [Bladmuziek]. ([S.l.] : [s.n.])
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Internationale
Solidariteitslied
Lied der veensoldaten
Mariannelied
Broeders, verheft u ter vrijheid
De jonge garde
Uit der dagen grauwe zorgen
Bandiera rossa
't Is meie
Kameraadschapslied
Liekes van John Lundström
Bibliotheek Gerda Dieltiens
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen; liederen