Het oude socialistische lied [Bladmuziek] : in Mechelen nog gezongen omstreeks 1950. (Antwerpen : Provinciebestuur Antwerpen, 2002)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De gedachten zijn vrij
De wapens neer
Mariannelied
Vergeet hen niet
'k Ben te oud
De kinderen der fabriek
Veracht niemand
Zij die niet slapen
't Moleken van Tsaaie
Overdruk uit het Jaarboek 200-2001 van de Provinciale Commissie voor Geschiedenis en Volkskunde
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren; socialisme